Свято Перших дзвонів – що це?

Перший урок в новій школі – зворушлива мить як для наших маленьких ліцеїстів, їх батьків, так і для нас, адже те, до чого ми крок за кроком йшли, так прагнули, з Божою ласкою реалізувалося, зокрема в сьогоднішньому святі Перших дзвоні

Посмішки на обличчях дітей, лагідний погляд учительки, нові друзі, радісна атмосфера любові й тепла – неймовірно цінний скарб в нашому воєнному лихолітті.

Дорогі наші діти, батьки та вчителі, нехай перший навчальний рік в стінах нашого ліцею міцно скріпить велику сім’ю «ТеоБенду», де всі разом пліч-о-пліч зростатимемо як християнський освітній осередок!

З молитвою на устах починаємо нашу навчальну стежину!

Нехай знання, здобуті в цих стінах, як біблійні гірчичні зернини, дадуть рясні плоди – добре освічену, ерудовану, виховану християнську молодь!
За цей радісний день дякуємо Богу і нашим воїнам-захисникам!
Царство Небесне подібне до зерна гірчиці, що його людина взяла, та й посіяла на своєму полі; воно, хоч і найменше з усіх зерен, та коли виросте, стає більшим за всю городину і стає деревом, так що прилітають птахи небесні й гніздяться на його гілках” (Матвія 13:31-32).

Автор фото: Оборевич Євген

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *